Advertentie
Vindt ons op Facebook

Disports Wetsuit Testdag 27 mei 2017

Zaterdag 27 mei is wederom de Disports wetsuit testdag. Wij van Disports.nl organiseren dan de derde “Disports Wetsuit Testdag” in zwembad de Pals in Westervoort. Tijdens deze dag krijg je ook nog eens een mooie korting op je nieuwe wetsuit!

Bekende merken in de triathlonwereld, zoals 2XU, Sailfish en Aqua Sphere zijn aanwezig met verschillende wetsuits, van de absolute topmodellen tot de starterswetsuits.  
 

De Disports wetsuit testdag is van 16.30 uur tot 19.00 uur. Uitgangspunt van ons is dat iedereen die aanwezig is de kans krijgt om zijn wetsuit goed te testen.


Geef je snel op voor de gratis Disports wetsuit testdag, want vol = vol.

Je kunt je opgeven door een e-mail te sturen naar info@disports.nl met als onderwerp “Wetsuit Testdag”. Je ontvangt dan een bevestiging van inschrijving. Wanneer de limiet van inschrijvingen is bereikt, dan kom je op de wachtlijst te staan en zullen wij je alsnog benaderen wanneer er afzeggingen zijn.Uiterlijk een week voorafgaand aan de testdag ontvang je per e-mail informatie over deze dag en ontvang je de prijslijst met aanbiedingen die alleen geldig zijn op de testdag. Je kunt je nieuwe wetsuit op deze dag met pin betalen en wij zorgen er dan voor dat we deze binnen 14 dagen aan je versturen.

Geef je dus snel op en kom naar de Disports wetsuit testdag!

Neem ook eens een kijkje in onze webshop! Disports is jouw online shop voor alle duursportartikelen van goede kwaliteit. Het assortiment wordt continue up to date gehouden en er worden nog regelmatig nieuwe merken aan toegevoegd.


 

Heb je nog vragen neem dan contact op met Tom Egging via 026-8800600.

Berichten (0)

Schrijf een reactie

Uw naam:


Uw review: Notitie: HTML wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Vul deze verificatie code in van de het venster hieronder:FB Berichten

Copyright © 2018 Disports Blog
All rechten voorbehouden.