Disports.nl

Categorieën

Ideal
Fusion
BV Sport
Born

Born Sportvoeding

BORN Sportvoeding In 1985 legde voormalig wielrenner en apotheker Drs. Wim Jennen de basis voor het concept BORN met maar liefst dertig sportvoedingsproducten. Deze producten werden in de loop der jaren verder ontwikkeld in samenwerking met diverse Olympische, Europese en wereldkampioenen in diverse sporten. Dit alles leidde in de loop der jaren tot een uniek concept: een geheel van sportvoeding en sportverzorgende producten, om te gebruiken voor, tijdens en na een sportieve of actieve inspanning.

Meerdere sportploegen, internationale topclubs en atleten maken nu gebruik van de producten van En ook diverse sportbonden hebben de sportvoeding en andere producten van BORN omarmd en Olympische sporters gebruik de BORN herstelproducten. Ook is BORN Sportvoeding partner van het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport (NZVT).

Sportvoeding van BORN: gemakkelijk in gebruik, lekker en functioneel!
BORN Sportvoeding heeft een samenstelling die enig is in zijn soort. Vele topsporters gebruiken de producten BORN Drink en BORN ENERGY, aangezien deze goed op de maag liggen en lekker van smaak zijn, niet te zoet.

Voor ieder sportmoment een product>
Of je je nu wilt voorbereiden op een topwedstrijd of wilt herstellen na een training, er is voor elk sportmoment een passend product. Een uniek concept: BORN is jouw supporter!

Bekijk hieronder alle producten van Born en bestel jouw BORN sportvoeding eenvoudig online.

Er zijn geen producten in deze categorie.