Disports.nl

Categorieën

Ideal
Fusion
BV Sport
Sportful


Sportful

Een perfecte mix van kwaliteit, design en prijs zijn onmiskenbaar de kerneigenschappen van Sportful.

Functionaliteit van de fietskleding staat centraal en duurzame materialen zijn een evidentie. Daarom is het ook niet verwonderlijk dat Sportful van 2002 tot 2010 de officiële kledingpartner van de Italiaanse Squadra Azzurri was en dat, vanaf het eerste moment, de samenwerking werd gekenmerkt door grote successen. Sinds 2010 is Sportful de kleermaker van de grote jongens in het Team Saxo/Tinkoff Bank. Andy Schleck werd 2de in de tour dankzij de BodyFit Aero Race jersey en bib. Fabian Cancellara werd eerder in 2010 koning van de kasseien gekroond in deze Sportful outfit. 

Sportful gaat ver in het ontwikkelen van nieuwe technologieën. Zo is de NoRain technologie exclusief door Sportful ontworpen en uniek in zijn soort. Deze technologie maakt kledij tot de meest waterdichte en ademende vandaag op de markt. Met de Total Comfort zeem neemt Sportful ook het voortouw op technologisch vlak. Een naadloze anatomische pasvorm zorgt voor een ongekend comfort.

De vrouwenlijn krijgt een steeds prominentere plaats in de Sportful collectie. Zonder compromissen maakt Sportful kledij voor en door vrouwen en dat zal je als vrouw geweten hebben!


-sterke concepten

-Team Saxo/Tinkoff Bank

-technologie